Gladmelding fra Bergensgruppa

01/10-2005
Av

Foreningen Nyskolen i Bergen har fått godkjennelse til å starte skole!

Onsdag 20.juli lå det en gledelig melding til meg i postkassen da jeg kom hjem fra ferie: Nyskolen i Bergen kan starte opp f.o.m. høsten 2005 t.o.m. høsten 2008, med velsignelse fra utdanningsdirektoratet og Bergen kommune.
Jeg leste, med det jeg er sikker på var hundre tusen sommerfugler i magen. Dette er veldig spennende…

I gruppen i Bergen er vi per i dag 6 medlemmer. Vi har startet Foreningen Nyskolen i Bergen. Vi er fire som har vært med fra starten, og to nye har kommet til.

I løpet av det kommende skoleåret vil vi arrangere flere åpne møter for å informere om skolen vår, og vi tar sikte på å starte skole fra høsten 2006. Vi håper vi snart får åpnet en nettsiden der vi kan legge ut informasjon etterhvert som året går.

Når det gjelder medieomtale har vi allerede hatt to artikler inne; en i Bergens Tidende 27.07 om utsettelse av skolestart og en i Fanaposten 05.08. Bergens Tidende ønsker også å skrive omtale av skolen senere i høst.

Vi håper året som kommer bringer med seg mange nye medlemmer, og foreldre og barn som ønsker skolen velkommen – uten dem blir det jo ingen skole!

Alle interessert må ta kontakt med oss.

E-post: merete.iversen@nyskolen.no
Mob: 90 95 72 14

Hilsen Merete, Nyskolen i Bergen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Tags: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Filtrér innleggene:

 

I skolen skal man træde varsomt, thi der bliver mennesker til.

Grundtvig